Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz získal exkluzivní snímky zpěvačky Victorie (40) z porodnice. Můžete si tedy prohlédnout, jak je dvoudenní Annabelle podobná své krásné mamince.

Od zpěvačky jsme se dozvěděli, že její přítel Tom nakonec byl u porodu. „Přítel zvládl porod na jedničku s hvězdičkou. Samozřejmě, že byl trošku nervózní, ale dodal mi potřebnou oporu. Když se malá narodila, tak ho to dojalo k slzám," svěřila se Super.cz zpěvačka.

Do poslední chvíle ale nebylo jisté, jestli zpěvaččin partner porod vůbec stihne. Pracuje totiž jako inženýr na ropné plošině v Brazílii. Nakonec se mu podařilo přiletět do České republiky v pondělí večer jen pár hodin před narozením holčičky.

Samotný průběh porodu byl pro Victorii dost dramatický. Kontrakce se jí totiž začaly zkracovat velmi rychle. „Přijela jsem do porodnice jen tak tak. Doktor mi říkal, že kdybych se zdržela ještě o hodinu později, tak porodím doma," popisuje Victoria. Vzhledem k tomu, že slavná těhulka dorazila do porodnice na poslední chvíli, nemohla podstoupit epidurální anestezii. „Přijeli jsme do nemocnice ve tři hodiny a za padesát pět minut byla malá na světě. Na nějaký epidurál vůbec nebyl čas. Rodila jsem teda jako nějaká žena v roce 1815, bez umrtvení a jakýchkoli drog," vtipkuje novopečená maminka, která je ráda, že má druhý, a údajně také poslední porod za sebou. „V příštím životě chci být určitě chlap," směje se Victoria.

Reklama

Další články

Načítám