Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle dívku čeká zřejmě velká budoucnost. Půvabná patnáctiletá Eva Klímková se stala vítězkou českého finále modelingové soutěže Schwarkopf Elite Model Look. Z dívek byla na mole ve Španělském sále Pražského hradu nejvyšší a zdála se nám i nejštíhlejší.

"To bude asi tím, že mám hodně dlouhé nohy. Měřím 179 centimetrů a vážím padesát kilo," prozradila nám Eva, která by měla nastoupit do prvního ročníku střední školy. "Chci vystudovat floristiku, maturita je pro mne i pro mé rodiče hodně důležitá," dodala. Když by ale dostala velkou zakázku v modelingu, tak se jí to tak úplně povést nemusí. "Bylo by to velké rozhodování," míní.

Chlapci, kterým by se Eva zalíbila, mají momentálně šanci. "Přítele jsem měla, ale už nemám. Nebyla to ta pravá láska," svěřila se Super.cz budoucí modelka, pro niž bylo finále soutěže první příležitostí, kdy se prošla na podpatcích po molu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám