Hlavní obsah
Článek

Tak tohle Petra Faltýnová (45) úplně nevyladila. Na slavnostní večer, který moderoval její partner Leoš Mareš (47), se snažila co nejlépe vyfiknout a v zelené by bývala celkem zaujala, neboť tuto barvu nezvolila žádná z přítomných krásek.

Se smaragdově zelenou róbou, pod niž si jako obvykle nevzala podprsenku a hrozilo, že jí každou chvíli vypadnou ňadra, a starožitnými šperky ve stejné barvě se původně snažila sladit i barvu očí. "Ale když jsem si vyzkoušela zelené kontaktní čočky, tak vůbec nebyla ta změna vidět. Jediné, které byly výrazné, jsou tyhle modré," řekla Super.cz Petra, která s modrýma očima vypadala trochu jako z hororu Věry Chytilové Vlčí bouda.

Leoš byl ale spokojený, že má díky Petřině snaze o změnu vizáže tak trochu novou holku. Ovšem během našeho rozhovoru ji stihl trochu urazit. Když jsme se ho totiž zeptali, zda by svoji dívku nechtěl pozvat jako hosta do talk show, kterou moderuje, opáčil, že jeho hosté musí být vtipní a být schopní improvizovat. "No, já dám myšlenku dohromady asi jenom při vaření," reagovala Petra. A aspoň její kuchařské umění jí Leoš pochválil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám