Hlavní obsah
Článek

Další bizarní postavičkou, která rozšíří už tak barvitou sestavu herců ve filmu Modelky s.r.o., je Domenico Martucci (47). Italský hrabě, zpěvák a dobyvatel srdce Ivety Bartošové (†48) získal od tvůrců filmové komedie nabídku zahrát si agenta italské modelingové agentury a bez váhání na ni kývl. Jak jinak.

„Nabídka na účinkování ve filmu Modelky s.r.o. pro mě byla bez diskuzí velikým překvapením. Přece jen jsem ještě nikdy ve filmu nehrál. Ale těším se na tu zkušenost velmi. Navíc budu natáčet ve dvou nejkrásnějších městech na světě - v Praze a v Benátkách, takže to určitě bude neuvěřitelný zážitek. Navíc budu hrát vedle prvotřídních herců a krásných modelek, takže bych byl blázen, kdybych takovou nabídku odmítl,“ říká Domenico Martucci, který včera přiletěl z Itálie, aby se zúčastnil natáčení několika obrazů.

„Domenico přijel na plac rovnou z letiště a odehrál své záběry téměř na první dobrou, přestože svou roli hrál v angličtině. Chvíli jsme sice diskutovali o pojetí postavy agenta modelingové agentury, Domenico ji chtěl pojmout jako italského svůdce, ale nakonec se mi podařilo jej umírnit," prozradil nám scenárista a režisér filmu David Laňka.

Hned po natáčení se Domenico vrací zpět do Itálie, neboť filmaři budou o víkendu natáčet v Benátkách. Proč vlastně tam? „Itálie a Italové sehrají v příběhu jedné z postav velikou roli, a když jsme stáli před otázkou, kde část našeho příběhu natáčet, volba byla jasná – Benátky. Je to jedno z nejfotogeničtějších evropských měst,“ vysvětluje Laňka.

Reklama

Další články

Načítám