Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také jste se vrátili z prázdnin a nyní Vás čeká ta práce – roztřídit tu hromadu fotografií, které jste během dovolené pořídili? Jedna věc je mít zorganizované fotografie v počítači, na to existuje celá řada programů, které s tímto pomohou. Druhá věc je, jak fotky ukázat dalším, pokud nechcete využít sdílení v sociálních sítích. Vytisknout fotky? Ano, je to řešení. Existuje ale mnohem elegantnější řešení, a tím je fotokniha. Jaké existují fotoknihy?

Šitá fotokniha - 50% sleva - Kód slevy FKSU50CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato exkluzivní fotokniha je jedinečná kombinací nejlepších vlastností. Pevné potištěné desky a šitá vazba, která zajišťuje vysokou výdrž. Potištěné desky jsou navíc opatřené laminem pro zvýšení sytosti a jasu barev. Kniha může mít až 304 stránek pro opravdu veliké množství fotografií. Kód slevy FKSU50CZ

Fotokniha EverFlat A3 na výšku - 50% sleva - Kód slevy FKSU50CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opravdu veliká, exkluzivní fotokniha s papírem EverFlat, který umožňuje rozevření fotoknihy do jedné roviny. Představte si fotografie veliké cca 59 x 29 cm. Ideální pro zachování památek na Vaše cestování. Potištěné desky navíc dodají Vaší fotoknize další rozměr.

Čtvercová fotokniha - 50% sleva - Kód slevy FKSU50CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velice zajímavý formát fotoknih, ideální pro uchování rodinných fotografických sbírek. Velmi oblíbený je také pro modelingové agentury. Dostupný je v několika velikostech a provedeních, ze kterých si vybere zcela jistě každý.

Fotoknihy A4 na výšku - 50% sleva - Kód slevy FKSU50CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejžádanější fotoknihy. Tyto fotoknihy jsou dostupné jak s potištěnými deskami, tak v klasických, tvrdých deskách s plátěným potahem a výsekem. Zajímavou alternativou pak mohou být sešity a bloky, ideální pro větší množství stran a fotografií.

Exkluzivní fotoknihy - 50% sleva - Kód slevy FKSU50CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exkluzivní fotoknihy přinášejí vždy něco navíc. Obsahují zvláštní papír – EverFlat, který umožňuje dokonalé rozevření knížky do jedné roviny. Exkluzivní fotoknihy jsou tak ideální pro široké, panoramatické fotografie.

Další články

Načítám