Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Marta Jandová (49) si už měsíc užívá svou nejhezčí roli. Počátkem srpna se jí narodila dcera Maruška, které teď patří téměř veškerý Martin čas. Ví ale, že některé pracovní nabídky by byla škoda odmítnout, a tak se rozhodla, že vezme první kšeft po porodu. Sice nešlo o časově náročnou nabídku, přesto byla Marta trochu nesvá a neustále kontrolovala svého partnera Miroslava Vernera, jak mu péče o malou jde.

„Mám po porodu fotografickou premiéru,“ podotkla zpěvačka, ale nebyl důvod k nějakému studu či podobným pocitům. Marta totiž září a bez nadsázky zkrásněla. Je vidět, že si rodičovství užívá.

Nejradši by se svou dcerou byla neustále. „Focení sice není tak časově náročná práce a navíc s Lenkou Hatašovou je radost spolupracovat, ale přeci jen jsem musela nechat doma Marušku, tak jsem trošku nervózní. Míra se sice ochotně a skvěle postará, ale i tak si každou chvíli telefonujeme. Stačí pár minut a už se mi po ní stýská,“ řekla během focení kosmetiky Marta, která měla skutečně každou chvíli telefon přilepený u ucha.

Reklama

Další články

Načítám