Hlavní obsah
Článek

Surikatu, zvířátko připomínající opičku, si v novém muzikálu Mauglí zahraje Radka Pavlovčinová (35). Super.cz viděl její kostým ještě před oficiální premiérou, a i když je představení určeno i pro děti, herečka je v něm zatraceně sexy.

"Asi je to nejodvážnější kostým, jaký jsem kdy měla v muzikálu na sobě. I když jako Esmeralda v Quasimodovi jsem měla také výrazný dekolt a odhalené bříško," míní Radka, která do obtaženého overalu prý nemusela zhubnout ani deko. "Mám postavu od pána boha. Jím, co chci a už pět let mám stejnou váhu i míry," prozradila brunetka, na jejíž křivky se před třemi lety nachytal i Miroslav Etzler (59), když s ním hrála v seriálu Cesty domů.

Přitom ale zase takové bujné tvary jako na jevišti nemá. "Mám vycpaný zadeček a je to hodně pohodlné. Když si sednu, připadám si jako bych zapadla do polštáře," je spokojená Radka. Naopak poprsí jí nevycpávali, takže vynikne, že by jí seděla podprsenka asi tak velikosti 70 A. "Ale já žádnou skoro nikdy nenosím, takže vlastně ani nevím, jakou velikost mám," svěřila Pavlovčinová.

Reklama

Další články

Načítám