Hlavní obsah
Článek

Herec, moderátor a zakladatel hokejového týmu hvězd HC Olymp Martin Dejdar (59) opět vyjel se svým mančaftem na hokejové soustředění do Liberce.

„Abych pravdu řekl, už jsem se na kluky moc těšil. Akorát jsem dorazil z Ameriky, takže jsem odpočatý a připravený trénovat,“ přiznal Dejdar, který se na soustředění chopil i role trenéra. „Náš trenér má hodně práce, takže mi nic jiného nezbývalo, ale proč ne. Dělám toho v týmu tolik, že mě role trenéra nijak nezaskočí,“ vtipkoval Dejdar, který si mezi tréninky dopřál s týmem i tradiční husu s knedlíkem a zelím.

Hráči nejen několikrát denně trénovali na ledě, ale nezapomínali ani na dobrou věc, když přijeli potěšit děti do Jedličkova ústavu. „V Liberci navštěvujeme Jedličkův ústav, kam se moc rádi vracíme. Musím za všechny kluky říct, že nás ty dvě hodiny tady opravdu nadchnou, když vidíte ta děcka, jak jsou šťastná, že nás vidí. Je to fakt super,“ dodal herec.

Vedle Dejdara se v Liberci objevili i komik Miloš Knor, herec Pavel Nový, zpěvák Sagvan Tofi, hokejista Jiří Hrdina či moderátorka Eva Decastelo (45), která samozřejmě hokej nehrála, zato se ale s týmem řádně bavila. „Já klukům moderuji zápasy a taky jsem ráda přijela na soustředění. Je to tu s nimi pecka,“ uzavřela nadšená Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám