Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tisková konference další řady StarDance proběhne za dva týdny. Táňa Kuchařová (36) ale už dávno trénuje se svým tanečním partnerem a prozradila nám, jaké má z tance pocity? „Trénujeme, je to náročné," nechala se slyšet Táňa a jedním dechem dodala: „Jsem nadšená, moc mě to baví. "

Miss World 2006 se tanci věnovala už v dětství a pubertě. V této činnosti ji podporovala nejvíce její babička, které chtěla účastí ve StarDance udělat radost. Táňa má práce až nad hlavu a tak se jí a jejímu partnerovi Ondřeji Brzobohatému (41) už nepodaří vyrazit na dovolenou. „Rádi bychom ještě někam odjeli, ale asi nám to společně nevyjde, protože jsem oba velmi pracovně vytížení. Budu v zahraničí několikrát pracovně, ale vždycky jen na pár dní, protože se vždycky musím vrátit za svými rozběhlými projekty," prozradila nám Kuchařová během představení kolekce bot, které už třetí sezónu propůjčuje svou tvář.

V těchto dnech navíc Kuchařová žije dalším charitativním projektem. 19. září chystá dobročinnou akci pro svou nadaci Krása pomoci. „Bude to taková příjemná letní barmanská party. Výtěžek z veškerého pití, které na té akci proteče, půjde na dobrou věc," popisuje Táňa party, na které nebude chybět kromě partnera Ondřeje například Tereza Voříšková, nebo Sandra Nováková.

Reklama

Další články

Načítám