Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nad slunce jasné, že ve vztahu Táni Kuchařové (36) a Ondřeje Brzobohatého (41) už je ruka v rukávě. Rozhodně se nejedná o nějaký letní flirt, ale Miss World a populární hudebník a herec svůj vztah berou velmi vážně. Táňa dokonce seznámila Ondřeje se svou rodinou v Opočně. „Už se znají. Moje rodina je šťastná, když já jsem šťastná," říká modelka.

Podle všeho prošla „rodinným výběrovým řízením“ také blonďatá kráska u Brzobohatých. Táňa se může radovat, že prošla kontrolou přítelovy matky, herečky Hany Gregorové (71), která je v některých otázkách velmi radikální žena. „Samozřejmě. Je to skvělá ženská a výtečná kuchařka. Myslím si, že se máme velmi rády," nechala se slyšet modelka.

S Ondřejovu sestrou Rolou Brzobohatou se Táňa Kuchařová zná už velmi dlouho. Pověstná párty girl ale ve skutečnosti nebyla tím spojníkem, který by je dal dohromady. „S Rolou se známe řadu let. S Ondřejem jsme se seznámili při jedné pracovní příležitosti," svěřila se nám Táňa u příležitosti představení nové kolekce obuvi, jíž propůjčuje už několikátou sezónu svou tvář.

Reklama

Další články

Načítám