Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O finalistovi X Faktoru Ondrovi Rumlovi (42) poslední dobou slyšíme čím dál častěji. Zpívá v novém muzikálu o životě Evy Olmerové a zdá se, že má energie nazbyt, vyráží totiž na turné po českých krajích. Má možná nejvyšší čas.

Léto pomalu končí a podle plakátu to vypadá, že Ondra hodlá koncerty obrazit na pionýru. Do batůžku hodí jen mikrofon a svačinu a doprovodnou kapelu nechá doma. Ruml má totiž parádní swingový hlas. Pár let je členem skupiny Dobrý Večer Quintet, špičkového vokálního sboru zpívajícího právě bez jakéhokoli hudebního doprovodu. Rozhodl se tedy, že i jemu by k sólovému úspěchu měl stačit pouze mazlivý hlas s rozsahem až k hlubokým basům. Bude tedy zpívat odborně řečeno „a capella“. Díky tomu ušetří na muzikantech.

Ve světě je to velký trend a dovolí si to jen skutečně kvalitní pěvci. Necháme se překvapit, jaký úspěch bude mít Ondra u českého publika, které je zvyklé spíše na decibelovou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám