Hlavní obsah
Článek

Není to vůbec neobvyklé, když lidé po rozchodu začnou věnovat pozornost sami sobě. Přesně ten případ je i Lucie Smatanová (38). Ta začala pod dohledem trenérky dřít v posilovně a dodržuje předepsaný jídelníček.

Je to hodně náročné, když je neustále pod dozorem trenérky? „Přiznám se, že ano. Lucka je nekompromisní, a jelikož je to i moje manažerka, musím ji poslouchat. Ale vyhovuje mi to, potřebuji mít nad sebou přísnou ruku," nechala se slyšet Smatanová.

První vicemiss ČR 2009 a vítězka Face of the Year Slovakia 2011 úspěšně bojuje s přebytečnými kilogramy i díky moderní technice. „Když se potřebuji odreagovat nebo se blíží focení či přehlídka v prádle, chodím do laser salonu na pražských Příkopech, kde se o mě vždy perfektně starají. Procedury mi pomáhají v udržování postavy a zároveň jsou i odpočinkem od aktivního sportu. Je to unikátní laserový přístroj, který mě velmi překvapil svojí účinností.“

Smatanové se náramně hodí, že se za krátkou dobu dostala do skvělé formy. Pro svou agenturu v Rakousku musela Lucie narychlo nafotit fotografie v plavkách pro zahraničního klienta, který si ji předvybral jako tvář své značky, a předvést mu svou aktuální postavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám