Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdysi půvabná Patricie Solaříková má už delší dobu problémy s váhou. Několikrát se pokoušela získat zpět postavu modelky, ale buď příliš dobré bydlo, nebo naopak jisté problémy mohou za to, že stále působí oplácaně. Na pondělní párty Ulice ale všem dvojnásob vyrazila dech. Podívejte se, co si na sebe majitelka kulaťoučké bradičky vzala za oblečení, které ještě víc zvýraznilo její mohutné křivky a zadek, kterým může směle konkurovat stejným způsobem proslavenému pozadí Ewy Farne (30)!

Kovbojská kostkovaná košile přepásaná převelikým koženým řemenem, jenž připomíná policejního medvěda, s nímž se do vazby převážejí ti nejtěžší zločinci. Jde o opravdu zajímavou kombinaci, zvlášť poté, když si uvědomíme, že z jinak velmi sympatické Patricie dělá ještě větší a mohutnější stvoření, než jaké skutečně je.

K tomu navíc sukýnka, v níž pozadí Solaříkové nebezpečně vyniká. To opravdu nebyl nejlepší nápad, když si vzala podobnou parádu na sebe na firemní mejdan. Držíme ale herečce palce, aby se jí jeden z následujících pokusů o dietu povedl a vyloupla se z ní opět nádherná bytost, jakou byla dříve!

Reklama

Další články

Načítám