Hlavní obsah
Článek

Kateřina Hamrová (46) už sice není prezidentkou soutěží Miss Junior, ze které odešla. Zato ovšem zase září štěstím a je až po uši zamilovaná do svého o čtyřiadvacet let mladšího kolouška Pavla Janušky (22), pod jehož vedením zázračně zhubla. A věkově nevyrovnaný pár to spolu zřejmě myslí vážně. Na důkaz lásky si pořídili prstýnky. Proběhly snad zásnuby?

„Po zásnubách bývá svatba. My jsme zatím ani o jednom s Pavlem nemluvili. Prstýnky, které jsme si vzájemně vyměnili, pro mě představují spojení v našem současném společném životě. Je mi jedno, co si myslí jiní, kteří soudí, a měli by si zamést před vlastním prahem. Neřeším, zda je to falešné gesto od mladíka, který mě chce využívat, jak hlásá okolí. Je mi fuk, jestli to bude trvat ještě zítra nebo za deset let. Užívám si každý společný den,“ svěřila Super.cz Hamrová.

Ani Pavel, který připravuje projekt tělesné a duševní přeměny a chystá se s ním i do televize, nám neprozradil více. „Zásnuby? K těm se vyjadřovat nechci. Ovšem fakt, že jsme si s Kateřinou vzájemně vyjádřili pocit vztahu a stvrdili ho prstýnky, nepopírám. Důležité je, že Kačenka měla z prstýnku radost,“ dodal Januška.

Reklama

Další články

Načítám