Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná blondýnka Martina Gavriely (45) je pár měsíců po ukončení svého působení ve VIP zprávách k nepoznání. Chodí nenamalovaná. Také je vidět, že už hodně dlouho nebyla u kadeřníka. Místo dlouhých nalakovaných nehtů má paličky a za nimi cosi černého. "To jsem malovala dceři Jessice jednu stěnu v pokojíčku na černo, protože si to přála. Zůstalo mi tam trochu barvy," vysvětlila Super.cz.

Martině nový životní styl, kdy si nemusí dělat starosti s tím, jak vypadá, vyhovuje. "Vím, že mám odrosty na vlasech, nestíhám kadeřnici. No a co. Jsou jiné, důležitější věci. V práci, kterou teď dělám, to nikomu nevadí," míní. "Makám taky na domě a na zahradě. Pořád je co dělat. Zrovna čekám na bagristu, konečně budeme mít vrátka u domu a je potřeba vyhrabat větší jámu," vysvětlila.

Vrata skutečně potřebuje. Utíkají jí totiž domácí mazlíčci. "Přejeli nám kocoura a veterináři ho horko těžko dávali dohromady. Pes zase skončil dvakrát v útulku," vyprávěla Martina, kterou Super.cz zastihl na brigádě ve zmrzlinovém stánku. "V Den dětí se točila zmrzlina zadarmo. Chtěli to ještě obohatit známou osobností. To si se mnou pomohli, skoro nikdo mě takhle nepoznal," smála se bývalá moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám