Hlavní obsah
Článek

Světlana Nálepková (63) se o prázdninách už podruhé vrátila do Malého Tibetu s hnutím Brontosaurus, kde tentokrát neučila na tamní škole základy herectví, ale do Himaláje vyrazila se zájmem o vlastní duchovní cestu. Absolvovala mimo jiné úvod do buddhistické nauky, ale především několikadenní meditaci v tichu, která, podle jejích slov, byla drsnější než sedmidenní výšlap do šestitisícových hor. Po návratu si řekla, že by své zkušenosti ráda předala dál, a tak se se svojí těhotnou dcerou Pepinou, která se věnuje terapii vedené koněm, rozhodly uspořádat speciální kurz plný poznání, vnitřního rozvoje a klidu.

Kurz se konal na nádherném místě nedaleko Prahy, kde se prý rozjímá samo od sebe. „Program kurzu je pestrý, začínáme v sobotu ráno meditací, která nás příjemně navede k naší vnitřní podstatě, následuje terapie vedená koněm, kterou doprovází Josefína. Terapie odhalí vaše nitro, kůň vám nastaví zrcadlo, ve kterém se můžete pozorovat. Kůň reaguje na podměty, které vycházejí bez řečí a okolků z vašeho těla. Uvidíte své pravé jednání, postoje a tok vaší energie,“ vypráví zaujatě Světlana.

"V rámci kurzu se dočkáte také čtení z knih, speciálních her, jógy v přírodě, kterou předcvičuji já, a nejrůznějších meditací. Po osobním pohovoru vám může Josefína připravit esence vhodné pro váš současný stav, ať už psychický či fyzický,“ dodala Světlana Nálepková, která má zjevně kromě divadla a zpívání další druh obživy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám