Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Znáte to, díváte se na televizi, ale zrovna přijde nečekaná návštěva nebo si prostě chcete odskočit, ale přitom nechcete přijít o pořad, na který se právě díváte v televizi. Dnes vám řekneme, jak už nikdy nepřijít o žádný ze svých oblíbených pořadů.

Zpětné zhlédnutí až 30 hodin zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O2 TV je jediná významná kabelovka v Česku, se kterou se můžete vrátit v čase jakéhokoliv TV programu až o 30 hodin zpět, a podívat se tak i na to, co už v televizi dávno běželo, ale vy jste zrovna nebyli doma. Jednoduše si vyberete z programu a stisknete PLAY. Zpětné zhlédnutí ale můžete využít i jinak. Přišla nečekaná návštěva? Jednoduše si zastavte právě vysílaný pořad a vraťte se k němu, jakmile se s hosty rozloučíte.

Nahrávání TV pořadů z parku nebo třeba z kavárny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další výhodou O2 TV je propracované nahrávání. To vám umožňuje nastavit si nahrávání libovolného pořadu a přehrát si jej ze záznamu až budete mít čas. Nahrávání přitom můžete nastavit buď pomocí dálkového ovladače přímo na své televizi, on-line na internetu anebo přímo ze svého chytrého telefonu (prostřednictvím mobilní aplikace O2 TV). V ceně služby přitom dostanete 10 hodin místa pro uchování nahrávek na 7 dní.

O2 Videotéka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se službou O2 TV mají zákazníci k dispozici také více než 1000 filmů připravených k okamžitému přehrání. Bohatý katalog filmů je stále aktualizován a cena za přehrání filmu začíná už na několika desítkách korun.

Časově omezená nabídka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jediné, co potřebujete, abyste mohli všechny tyto výhody vyzkoušet i u vás doma, je pořídit si O2 TV. To můžete udělat on-line přímo na internetových stránkách www.o2.cz/tv. Zde se také můžete spojit s živými videokonzultanty, kteří vám rádi odpoví na všechny další otázky a pomohou objednat službu.

Další články

Načítám