Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Vanda Károlyi Konečná (39), kterou mohli naposledy televizní diváci vidět v pondělní epizodě Kriminálky Anděl, Super.cz prozradila hodně intimní detaily svého života. Maminka čtyř a půl leté dcery Laury stále myslí na to, že svoji holčičku vůbec nemusela mít. "Dcera se narodila mrtvá, já porod také málem nepřežila. Doktoři nás obě museli oživovat," svěřila.

Poporodní trauma Vanda nikdy nezapomněla. Ztroskotalo jí manželství a s dcerou jsou na sebe velmi fixované. Dokonce ji až do jejích čtyř let kojila. "Laura to potřebovala z emoční stránky. Pokoušela jsem se ji několikrát odstavit. Radila jsem se s mnoha odborníky i z laktační ligy. Až napotřetí se to povedlo," uvedla.

Vanda žije s dcerou momentálně opět sama. Ztroskotal jí vztah s exmanželem moderátorky Kristýny Kloubkové, zpěvákem Alanem Bastienem. "Jsme pořád přátelé, ale nechci dělat nějakému muži maminku nebo učitelku. Potřebuju silného chlapa," míní Vanda, kterou jsme zastihli na konkurzu na muzikál Janka Ledeckého Vánoční zázrak.

"Na práci si nemohu stěžovat. Mám hodně hraní i dabingu. Dcera chodí do anglické školky, kam ji vozí řidič. A když mám osmkrát do měsíce večerní představení, hlídá ji moje maminka nebo bývalý manžel, z kterého se vyklubal dobrý táta," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám