Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi naše nejkrásnější herečky a od mládí je snem mnoha mužů. Už v sedmnácti letech se svlékla v několika filmech a její zrzavé vlasy a svůdný pohled uhranuly řadu mužů u televizních obrazovek.

Je vdaná za fotografa Davida Krause, se kterým má dceru Christel. Momentálně ji můžete vidět v roli Mariany Čermákové v seriálu Cesty domů. Už víte?

Markéta Hrubešová je na fotografii, kdy jí bylo osm let, k nepoznání. Prozrazují ji jen hluboké oči. Hrubešová nám svěřila, že byla jako dítě vzorná žákyně. Ve škole měla samé jedničky, jen v šesté třídě jí vysvědčení „ozdobila“ trojka z matematiky.

„Postupně jsem ale známky vytáhla a zase se dopracovala k jedničkám. Nedělala jsem žádné průšvihy, jen jednou jsem zazlobila, a to mě ještě navedla moje o pět let starší sestra. Naše paní učitelka vyloženě nesnášela na tabuli nápisy typu "Vánoce jsou svátky klidu a míru, nezkoušejte naši třídu". A moje sestra mě škodolibě přesvědčila, abych nějakou takovou větu na tabuli napsala. Což jsem udělala, a ještě navíc s chybou. Ve škole mě bavily spíš humanitní předměty, na rozdíl od matematiky, fyziky nebo chemie. Můj tatínek léta pracoval na ČVUT na strojní fakultě a nechápal, jak on, matematický expert, může mít takovou dceru,“ prozradila herečka.

Reklama

Další články

Načítám