Hlavní obsah
Článek

To bylo tedy překvápko! Jak Super.cz již informoval, produkce VyVolených nasadila do vily zcela nečekaně Petra Zvěřinu z Václaváku, hvězdu již první řady této šmírovací reality show. Oproti roku 2005 mu ubylo vlasů, ale odhodlání potrápit Vladka ani náhodou. Podívejte se na fotografie, jak nastupoval do vily!

Zvěřina v pondělí slaví 36. narozeniny, o to víc je jeho nástup do soutěže, kde bude působit jen jako host, pikantnější. Ještě v jedenáct hodin ale nikoho jeho nástup nešokoval, všichni vyspávali. Petr tak na příkaz produkce natáčel hlášky.

„Všude dobře, doma nejlíp. Dobrý? Ne. Legenda je zpátky! Petr Zvěřina opět ve vile. Ee? Jako něco jinýho? Ne, stejný. Jasný, jedem. Legenda je zpět. Petr Zvěřina opět ve VyVolených. Čtyři!“ hlásal Zvěřina do kamery, kterou mu zakývali na znamení, že vše už je v pořádku.

„Jsem plný očekávání, taky se ve mně mísí spousta emocí. VyVolené jsem sledoval a těším se, až je poznám osobně a udělám si na ně svůj vlastní názor,“ řekl Petr před vstupem do vily, do níž si vzal vúdú panenku v podobě Vladka.

„Vyrobila mi ji jedna šestnáctiletá holčička, která mi ji přinesla až domů. Říkala, že v první sérii se na mě dívala a že mi moc fandila. Také mi řekla, že až budu naštvaný a budu se potřebovat odreagovat a uklidnit, mám panence zastříhnout její dlouhé černé vlasy,“ dodal s úsměvem Zvěřina. Od manželky dostal zákaz tvrdého alkoholu a tamním ženám vzkazuje, že si to s nimi vyřídí, pokud si na jejího chotě něco zkusí.

Reklama

Další články

Načítám