Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Prezidentka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová (46) ukončila k 1. 9. 2013 spolupráci se soutěží Miss Junior. Po sedmi letech opouští vedení soutěže a rozhodla se věnovat vlastním projektům.

„Před sedmi lety mne oslovili tehdejší pořadatelé soutěže, kteří chtěli zviditelnit víceméně neznámou značku Miss Junior mezi tehdy existujícími zhruba dvěma sty padesáti různými soutěžemi krásy. Myslím, že v tomto ohledu jsem svůj úkol splnila. Soutěž krásy, která začala otevřeně vystupovat proti bulimii a anorexii, zná dnes prakticky každá teenagerka,“ uvedla Hamrová.

„Děkuji všem za spolupráci, bylo mi ctí potkat všechny ty talentované a schopné lidi. Ovšem dozrál čas posunout se dál. Osobně se chci věnovat svým novým projektům, které jsem uvedla v život. A protože se obojí časově skloubit nedá, rozhodla jsem se upřednostnit projekt Transformation man. Jde o tělesnou transformaci těla a ducha, kterou jsem si sama prošla, a tak vím, že funguje. Tato v Česku naprosto jedinečná a ojedinělá metoda zavede ve zdejších poměrech něco dosud nevídaného,“ kuje plány zamilovaná Hamrová, která našla štěstí v náručí o čtyřiadvacet let mladšího Pavla Janušky.

Reklama

Další články

Načítám