Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestá série Výměny manželek odstartovala v pátek pěkně zostra. Manželé Dominika a Luboš Duspiví a Marie a Mirek Polákovi jistě netušili, že jejich vzájemná výměna skončí pořádnou rvačkou, ve které se motorkář Luboš vrhne na vzteklouna Mirka, jenž uráží jeho ženu.

Jak však obě naprosto odlišné rodiny žijí dnes? Mirek, který se navážel do Lubošovy ženy kvůli tomu, že prý není vychovaná a nic nedělá, dokonce vyhledal psychologa. „Manžel se po natáčení Výměny manželek odstěhoval do altánku na zahradě. Asi měsíc s námi vůbec nekomunikoval. Po měsíci se vrátil a začala obrovská manželská krize. Trvala asi půl roku. Po čase jsme se dohodli, že navštíví psychologa. Opravdu u něj byl. Teď už není tak vzteklý,“ vypráví manželka Marie o svém muži Mirkovi.

Vyměněná manželka Dominika to ale vidí jinak. „Jsem stále v kontaktu s dětmi Marie a Mirka. Mirek je pořád stejný deb*l. Jejich syn Tomáš čeká, až bude moct odejít. Je to tam zkrátka pořád stejný, nic se nezměnilo,“ říká Dominika s tím, že se Mirka hodně bála.

„Já sama jsem měla obrovský strach, během natáčení jsem si dávala dokonce prkno za dveře,“ vzpomíná Dominika. "Mirek kolikrát odejde z domu, několik dní se neukáže a děti pak mají strach, že se zabije. Je to zkrátka psychouš,“ dodala.

A na otázku, jestli její muž litoval rvačky, kterou rozpoutal, Dominika odpoví rázně. „Litoval toho, že mu nedal víc. Chtěl za ním dojet a dát mu ještě víc. Nakonec si to manžel rozmyslel,“ uzavírá Dominika.

Reklama

Další články

Načítám