Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Doktoři z Počátků, herečka Jitka Ježková, úplně poprvé ukázala svoji dceru Elišku. Blonďatého andílka vzala na odpolední párty a čtyřletá holčička všechny dostala svojí roztomilostí a prostořekostí.

"Je to pravda, je to poprvé. Nebyla doposud příležitost Elišku někam vzít a ani to nevyhledávám. Je to výjimka, protože akci pořádá náš rodinný kamarád, který nám byl s manželem i za svědka na svatbě," prozradila Super.cz Jitka Ježková.

Malá Eliška je mamince neuvěřitelně podobná. I když sama herečka to tak nevidí. "Já v ní vidím hodně tatínka. Možná to dělají blond vlasy, že máte pocit, že jsem to celá já. Kdyby si manžel nechal vlasy narůst, to byste viděli tatínka. Jako mladý měl vlasy do půli zad, a to úplné prstýnky," prozradila herečka.

Její manžel Milan si hlavu holí a herečce se to líbí. "Manžel vypadá takhle kvůli mě, jako holohlavý se mi líbí," dodala Jitka, která by si přála druhého potomka. "Druhé dítě plánujeme, bude. Chtěli bychom," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám