Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Našpulené rty, namalované oči a ústa, silný make-up. To vše vidíme na fotkách všemožných sociálních sítí celého světa. Většinou jsou na nich zvěčněné teenagerky a mladé ženy. Výjimka ale potvrzuje pravidlo. Ve Velké Británii žije Teya-Marie Foster (4), která navštěvuje mateřskou školku a miluje líčení. Chce vypadat jako dcera Katie Price (45) Princess Tiammii.

Malá Teya běží každý den ze školky domů, aby se mohla namalovat. Při jejím zkrášlovacím rituálu jí pomáhá maminka Chelsea (23).Trochu znepokojující je, že posedlost malováním nepramení z dětinské lásky k oblékání a parádění se, ale z posedlosti dcery Katie Price Princess Tiammii. Ta je pro malou blondýnku vzorem.

“Lidé se hodně divili, když ji viděli s řasenkou, ale Teya z toho má radost a vypadá roztomile,“ říká Chelsea. Teyina posedlost začala ve třech letech, když jí matka řekla, že vypadá jako dcera Katie Price. Malá Teya sleduje reality show, kde se Princess objevuje a čerpá z ní inspiraci.

“Když Teya vidí, že má Princess narovnané vlasy, musí to mít také. Není nic špatného na tom, že to Katie nechává svou dceru dělat. Je to normální holčičí chování. Já Teye maluji oční linky, protože ještě nemá moc stabilní ruku, ale sama si dokáže nanášet tvářenku a řasenku. Je v tom neskutečně dobrá- lepší než mnoho dospělých žen,“ říká maminka blonďaté parádnice.

Chelsea, která má další dvě děti s partnerem Andrewem a nepracovala od roku 2006, připouští, že jí dceřin vzhled dělá starosti. Přitahuje prý pedofily.

Doktor Chris Flower říká: “Čtyřleté tělo není dostatečně zralé na nošení make-upu, takže existuje riziko, že by na něj mohla v budoucnu vzniknout alergie.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám