Hlavní obsah
Článek

Pražská dopravní policie si tento víkend pořádně posvítí na Elišku Bučkovou (34) a Taťánu Makarenko (34). A nejen na ně! Získala totiž indicie o tom, že se chystá nelegální závod v centru hlavního města. Pokud by se to potvrdilo, a veškeré zprávy zatím naznačují, že jsou v tom obě modelky skutečně namočeny, mohlo by je to přijít pěkně draho!

O víkendu se koná v Letňanech Prague Car Festival, sjezd milovníků aut. V rámci něj na akci najede pár stovek luxusních kár včetně těch historických. A už nějakou tu chvíli se šušká o tom, že mezi sebou chtějí uspořádat v centru Prahy nepovolený závod. Mezi účastnicemi mají být i modelky a podle všeho mezi nimi nebudou chybět i Bučková s Makarenko, které se festivalu aktivně zúčastní.

„O ničem takovém nevíme,“ tvrdily podivně svorně modelky, když jsme se jich na to zeptali. Jenže tajné zdroje naznačují, že asi nehovoří pravdu. „Jsou v tom taky angažované. Celkově se toho podniku má zúčastnit minimálně stovka, ale možná i dvě stovky supersportů a sportovních aut a jízdu chtějí ukončit na megalomanské tuning párty v Kozí a Haštalské ulici. Cestou z Letňan určitě dojde k porušení pár předpisů,“ tvrdí náš zdroj a další to pod příslibem anonymity potvrzují.

A i když samotná policie to oficiálně vylučuje a tvrdí, že s organizátorem výstavy úzce spolupracuje, takže by o něčem takovém věděla, podle našich informací do centra nasazuje zesílené hlídky. To budou pokutičky a Makarenko, která se chce na párty stát Tuning Girl září, tak možná případné vítězství pěkně zhořkne!

Reklama

Další články

Načítám