Hlavní obsah
Článek

Mezi naše nejúspěšnější herečky poslední dekády, aspoň co se týče vítězství a nominací v Českém lvu, patří bezesporu Aňa Geislerová (47), Tatiana Vilhelmová (45), Klára Issová (34) či Lenka Vlasáková (41).

Tato čtveřice hereček má na svém kontě řadu velmi úspěšných filmů a po právu patří také k divácky nejoblíbenějším tvářím. A jako takové coby správné profesionálky na režisérův pokyn často zahrály i lechtivější herecké scény, ve kterých se divákům odhalily v rouše Evině.

Taková Aňa Geislerová se svlékla hned v několika filmech, namátkou jmenujme například oceněný film Bohdana Slámy Štěstí či Švankmajerův snímek Šílení. Pozadu nezůstala ani její častá herecká kolegyně a kamarádka Tatiana Vilhelmová, jež nahotinek chtivé diváky potěšila například v v Cieslarově hořké komedii Duše jako kaviár.

Nahoty se nebojí ani Klára Issová. Jedna z našich nejpopulárnějších hereček se úplně nahá objevila ve válečném dramatu Jiřího Stracha Operace Silver A. Nebyl to však o žádný oku lahodící zážitek, protože se jednalo o scénu z nacistického výslechu.

Svlékání si před kamerou několikrát užila i často obsazovaná herečka Lenka Vlasáková, která svou bezchybnou postavu představila bez kousku oblečení už ve svých osmnácti letech, když se odhalila ve filmu Houpačka. Na odvážné scény našich oblíbených hereček zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám