Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Zuzana Bubílková je bez Miloslava Šimka jako kůl v plotě. A ne a ne se pořádně někde uchytit. Po ne moc povedeném návratu do televize s rádobyvtipnými trefami do politiků na jedné z barrandovských televizí dostala šanci získat zpět vážnost na Primě coby dramaturgyně politického diskusního pořadu Partie. Nakonec ale prý za docela nefér okolností utekla, aby moderovala písničky na přání ve vysmívané a pro mnohé možná i trochu podřadné televizi plné údajných šlágrů!

Z úplného vrcholu až na naprosté dno? Kdekdo by tak mohl vnímat kariéru Zuzany Bubílkové. A tuplem její momentální průběh. Když už to vypadalo, že získala stabilní práci v televizi na Palmovce, zastesklo se jí po televizní obrazovce a přijala kšeft od televize, v níž od rána do rána jedou teleshoppingové odrhovačky. Tomu se ale říká kariérní postup. „Šla do nejistoty. Vždyť v té televizi natočila pár dílů bez smlouvy. Ve svém věku udělat takovou školáckou chybu!“ diví se kroku Bubílkové její televizní kolega.

Informaci o konci kdysi zdatné sekundantky Miloslava Šimka potvrdila i Prima. „Zuzana Bubílková v tuto chvíli už není naším zaměstnancem. O dramaturgii Partie se budou dělit zkušení editoři zpravodajství,“ potvrdil její tiskový mluvčí David Vaníček. Podle Primy moderátorka na svého zaměstnavatele zkusila malý podraz.

„O ukončení spolupráce požádala paní Bubílková sama a jako důvod původně uvedla závažné rodinné problémy. Později přiznala, že si vymýšlela. Pravý důvod jejího odchodu nás mrzí tím spíš, že jsme Zuzaně dali příležitost věnovat se dramaturgii Partie teprve v květnu, když marně hledala práci,“ dodal k tomu šéfproducent zpravodajství a publicistiky Jan Punčochář.

Reklama

Další články

Načítám