Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Připravovaná komedie Modelky s.r.o nebude pozoruhodná jen v tom, že si v ní po osmnácti letech zahraje normalizační diva Regina Rázlová nebo půvabná reportérka Tereza Jemelíková, ale svou premiéru si zde odbude taky zpěvák Albert Černý. Frontman skupiny Charlie Straight přijal roli sebe samého a jeho zásadní podmínkou bylo, aby v jednotlivých záběrech nemusel příliš mluvit. Před kamerou se totiž velmi stydí.

„Náš fiktivní příběh, odehrávající se ve světě modelingu, je v reáliích ukotven nejen několika historickými událostmi, ale také osobnostmi českého šoubyznysu, které přijaly roli sebe samých. Jednou z nich je i Albert Černý,“ říká scenárista a režisér filmu David Laňka. „Velmi mě potěšilo, že Albert roli, v níž si střílí z prodejnosti českých celebrit, které pro kšeft udělají prakticky cokoliv, přijal,“ dodává.

„Bertík byl během natáčení neskutečně roztomilý. Holky z něj byly paf," prozradila nám detaily z natáčení Nikol Moravcová, která si v komedii střihne roli topmodelky. Idol dívčích srdcí Albert Černý se objeví po boku zkušených herců, jako jsou Jiří Štěpnička, Martin Kraus, Martin Písařík, Evelyna Steimarová či Aneta Krejčíková.

Reklama

Další články

Načítám