Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou vaše ruce a nohy neustále studené a pokryté potem? Tečou vám po čele a obličeji krůpěje potu, které lze jen těžko skrývat, stejně tak jako propocené kruhy v podpaží, na zádech a jinde na těle? Potom právě vám jsou určeny přístroje, které takové pocení dokáží rychle zablokovat a udrží vás v suchu i na celé měsíce. Představujeme Electro Antiperspirant® a nový Electro Antiperspirant® Sensitive. Přestaňte se potit a začněte žít!

Nový Electro Antiperspirant® Sensitive

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® Sensitive je speciálně navržen pro ženy a osoby s citlivější pokožkou jako definitivní řešení problémů, které způsobuje nežádoucí pocení rukou a nohou. S volitelnými adaptéry do podpaží se lze úspěšně zbavit i nežádoucího pocení v této oblasti. Jedná se o absolutně první Electro Antiperspirant na trhu, díky kterému můžete provádět terapii obou rukou společně bez asistence další osoby. Pokud chcete opravdu vyřešit nežádoucí pocení rukou, nohou nebo podpaží, nový Electro Antiperspirant® Sensitive vám zcela jistě pomůže. Pouze nyní za zaváděcí cenu!

Electro Antiperspirant® na pocení hlavy, čela, břicha, zad a dalších částí těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® je nejžádanějším prostředkem proti nežádoucímu pocení poslední doby. Jako první a jediné zařízení na světě má klinicky prokázanou účinnost u 100% pacientů. Trápí vás nadměrné pocení obličeje nebo čela, hýždí, břicha, čehokoli? Electro Antiperspirant vás těchto problémů zbaví nejen rychle, ale i na velmi dlouhou dobu. Díky své revoluční konstrukci je přímo určený i na extrémní potivost nohou a rukou. Trápí vás nežádoucí pocení v těchto partiích? Potom je Electro Antiperspirant® tím co hledáte.

Řešení doporučované předními českými a slovenskými lékaři

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant během krátké chvíle ohromil odborníky z celého světa. Jako první a v současné době jediné řešení na celém světě má klinicky prokázanou účinnost u 100 % uživatelů. Sám přednosta dermatovenerologické kliniky 1. Lékařské fakulty Univezity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Prof. MUDr. Jiří Štork, CSc. o něm napsal toto: “Zdravotnický prostředek Electro Antiperspirant je na dermatovenerologické klinice používán k léčbě vysoké potivosti (hyperhidrózy) dlaní, plosek a podpaží od března roku 2012. Při sledování účinnosti bylo hodnoceno celkem 8 pacientů (3 muži a 5 žen). U všech nemocných bylo patrné výrazné zmírnění až ústup potíží. Účinek byl patrný již po jednom až dvou týdnech léčby.” (Celé vyjádření pana profesora i dalších českých odborníků naleznete na níže uvedeném odkazu).

Nová, vylepšená technologie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V současnosti žádné jiné řešení na trhu nedosáhlo při klinickém testování takových výsledků. Electro Antiperspirant® dokázal úspěšně vyřešit problémy s nežádoucím pocením u absolutně všech klinicky sledovaných pacientů, a stal se tak celosvětově nejúspěšnějším řešením nežádoucího pocení kdekoli na těle. Takové úspěšnosti mohl dosáhnout jen díky revolučnímu řešení, které nikdo jiný na světě nenabízí. Nový Electro Antiperspirant® Sensitive jde ještě dále a k vysoké účinnosti přidává i šetrnost k pokožce a možnost terapie obou rukou současně bez asistence druhé osoby. To vše za cenu dobití tužkových baterií, které poskytují energii na několik hodin terapie.

Doporučován mnoha tisíci uživateli z celého světa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dle názorů tisíců uživatelů a předních lékařů se počáteční investice do některého z Electro Antiperspirantů mnohokrát vyplatí v podobě zvýšeného sebevědomí a klidu, tedy věcí, o kterých se v případě, že trpíte nežádoucím pocením na kterékoli části těla, nedá mluvit. Doručení přístroje je navíc zcela zdarma včetně již zmiňované záruky vrácení peněz a týmu vyškolené podpory, která vás naučí přístroj správně používat. Pokud nechcete nežádoucí pocení nechat řídit váš život, jsou Electro Antiperspirant® a nový Electro Antiperspirant® Sensitive jasným řešením. Žijte svůj život naplno již dnes!

Další články

Načítám