Hlavní obsah
Článek

Téměř dva měsíce před řádným termínem přišel začátkem tohoto měsíce na svět čtvrtý potomek britské modelky Katie Price (45). Ta jej porodila v zahraničí, ale konkrétní místo neuvedla. Kvůli infekci chlapec musel okamžitě ven, měl navíc velmi slabý srdeční tep.  Modelka se stáhla do ústraní a o dalším vývoji potomka informovala po delší době na Twitteru, když napsala, že její syn je stále v inkubátoru a zmínila i komplikace s dýcháním.

Price známá také jako Jordan a její manžel Kieran Hayler dali svému synovi jméno Jett a velmi se z něj těší. Jeho zdraví je ale velmi trápí, navíc podle zahraničních médií musí čekat s opuštěním zahraniční nemocnice do doby, kdy to zdravotní stav jejich dítěte umožní. Modelka také vyjádřila stesk po své rodině.

„Já a můj manžel Kieran jsme stále v zahraničí s naším malým Jettem v nemocnici a přejeme si, aby byl brzy v pořádku,“ napsala Jordan.

„Mně i Kieranovi se moc stýská po domově, naší rodině a přátelích. Bude to už pátý týden! Jett je stále v inkubátoru s dýchacími potížemi :((,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám