Hlavní obsah
Článek

Přestože se Rihanna (36) tváří, jako že ji jen tak něco neskolí, její expřítel Chris Brown (24), s nímž se v minulosti několikrát rozešla a zase dala dohromady, to zvládnul už několikrát. Definitivní konec je mezi nimi více než čtvrt roku, ale zpěvačku rozchod na nějaký čas zcela vykolejil a i její sebevědomí pravděpodobně utrpělo hluboké šrámy. Zatímco ona se soužila po dalším nezdařeném pokusu o soužití se svým osudovým mužem, jak Chrise již dříve popsala, rapper si jen o pár dní později, co si dali sbohem, znovu začal s překrásnou ex Karrueche Tran.

Pětadvacetiletá americká modelka exotického vzhledu s kořeny v Africe i Vietnamu možná Brownovi učarovala ještě mnohem víc než popová divoška Rihanna. Nejen, že byla první jeho vážnou známostí po prvním rozchodu s RiRi v roce 2009, kterou tehdy fyzicky napadl, ale nejspíš k ní stále něco cítí. Když jej totiž Rihanna chtěla zpět, ještě nějaký čas to táhl na obě strany a dělalo mu velký problém se s modelkou rozejít. Hned, jak měl znovu příležitost, vrátil se k ní.

A spokojeně vypadají dodnes. Zatímco Brown odletěl na Havaj natáčet nový videoklip s několika vnadnými modelkami oděnými pouze do bikin, měl oči jen pro Karrueche. Dováděl s ní na pláži a každou volnou chviličku věnoval právě jí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám