Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss Andrea Kabická se ve společnosti objevuje prakticky výhradně po boku své kamarádky Denisy Domanské (32), se kterou se sblížila během působení v soutěži krásy. Na přehlídce Top Secret ale Česká Miss World 2011 předváděla, a tak Andrea vyrazila na akci po boku své sestry. Díky tomu aspoň vyšlo najevo, že Kabická je z dvojčat.

„Ano, je to moje mladší dvojče Lucie," uvedla Kabická. Andrea se nechala slyšet, že je její sestra jako studentka Policejní akademie mnohem drsnější než ona, která studuje Fakultu humanitních studií na Karlově Univerzitě.

Andree nikdy moc nevyhovovalo, že se musí se sestrou stejně oblékat a dělat ty samé věci, a tak na základní škole odešla na šestileté italské gymnázium. „Ségra mi moc nevěřila, když mě hlásila do Miss. Potom ji to ale chytlo a dostaly jsme se do fáze, kdy mě podporovala," uvedla Andrea.

Finalistka České Miss své dvojče dokonce přesvědčovala, aby to zkusila v soutěži taky. „Mně to nevyšlo, tak jsem ji přesvědčovala, aby hájila rodinné barvy, ale nepřesvědčila jsem ji," směje se Andrea Kabická.

Reklama

Další články

Načítám