Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se David Beckham (48) urputně snaží všechny své děti vést ke sportu, malá Harper je spíš po mamince a rozhodně o něj nejeví takový zájem jako její starší bratři. Úterní basketbalový zápas pro ni byl ideální příležitostí, jak mít tatínka Davida jen pro sebe, a také toho náležitě využila. Bylo jen pár momentů, kdy seděla otočená čelem k hřišti a tátu nezlobila.

Fotbalista ‚v důchodu‘ David Beckham si konečně může naplno užívat rodičovských povinností a jako otec je skutečně vzorný. Victoria si jej také nemůže vynachválit. Na zápas na Dodger Stadium mezi týmy Chicago Cubs a Los Angeles Dodgers vzal nejen ji, ale i syny Brooklyna (14), Romea (10) a Cruze (8). Ti ale seděli o pár sedadel dále a zápas sledovali bez rušivého elementu, který pro ně představovala Harper. To David se trpělivě nechal cuchat, krmit chipsy i nasazovat si kšiltovku stále dokola. Cokoli, jen když byla jeho holčička spokojená...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám