Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chlapec na fotce s batohem na hlavě patří k našim nejvšestrannějším umělcům, jenž diváky baví zejména svým komediálním talentem. Úspěšný scenárista, režisér a herec je neodmyslitelně spjat s pražským legendárním Divadlem Sklep, ale v současnosti ho diváci pravidelně vídají i v jednom zbrusu novém sitcomu a seriálu ze školního prostředí, v němž ztvárňuje homosexuála. Poznali jste ho?

Na fotce ze školních let není nikdo jiný než populární Milan Šteindler (56), který neváhal zveřejnit své fotky ze školních a studentských let. Nechybí ani vtipné fotky s Václavem Klausem či ze "sklepáckého" zájezdu do Bulharska, když byl Šteindler ve třetím ročníku FAMU.

Oblíbeného herce diváci vídají v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde si střihl roli homosexuálního hospodáře Marcela. Momentálně také hraje v novém sitcomu PanMáma, v němž se pro změnu proměnil v šedesátiletou matrónu Jarmilu Beranovou. V devadesátých letech stál mimo jiné za vznikem úspěšného recesistického pořadu Česká soda či kultovního cyklu výuky německého jazyka Alles Gute.

Reklama

Další články

Načítám