Hlavní obsah
Článek

Extrémně dlouhé zlaté molo skýtalo pro české a slovenské modelky na přehlídce Top Secret mnohá úskalí. Kluzký povrch, světelné efekty, mlha a komplikované a těžké kostýmy se staly osudnými dvěma kráskám, které na vysokých podpatcích zaškobrtly.

„Chudák holky, doufám, že jim nespadl úsměv, a přesto si to užily," komentovala pád svých kolegyň Veronika Procházková (37), za svobodna Chmelířová. Modelka, která na závěr rovněž klopýtla, prozradila pár triků, jak se na mole udržet ve vertikální poloze. „Základ je mít velikost svých bot. Krok musí být pevný a chůze jistá. Nejde vstoupit do neznáma a říkat si, že to nějak dopadne."

Druhá vicemiss ČR 2007 je veteránkou této módní show a po celou dobu její sedmileté existence se procházela po mole už šestkrát. Kráska dělá vše pro to, aby v konkurenci stále mladších kolegyň obstála a tvrdě na své postavě dře. Následkem toho se jí nedávno během běhu podařilo přiskřípnout si mezižeberní nerv a byla nějakou dobu připoutána na lůžko. Verča se ale nikdy nevzdává a doufá, že pokud jí její plány nepřeruší těhotenství, tak příští rok půjde přehlídku znovu. „Mám celý rok na to, abych na sobě zapracovala," směje se Misska.

Reklama

Další články

Načítám