Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejhezčí moderátor televize Nova Michal Hrdlička nafotil pořádně sexy snímky. I když moc ze svého svalnatého těla neukázal, rozhodně se máme na co dívat. A jeho přítelkyně Lucie Borhyová (46) má být na co pyšná!

Nové promo fotky nováckého sporťáka má na triku fotografka Lenka Hatašová. "Michal se mi fotil úžasně. Je to krásný chlap, neuvěřitelně fotogenický. Fotí se to samo," řekla Super.cz fotografka. I Michal byl spokojený. "Lenka je fajn, moc šikovná. Spolupracovalo se s ní výborně a určitě to není poslední focení," doplnil Hrdlička.

Super.cz také prozradil, že si s Lucií užili neuvěřitelně romantické a aktivní léto. Nyní jsou proto oba prakticky denně v práci. "Léto bylo výživné, nabité. Hodně jsme cestovali. Navštívili jsme Chorvatsko, cestovali jsme po Maďarsku, Slovensku a v srpnu jsme byli ve Španělsku. Vzali jsme si volna, co to šlo, teď jsme už zpátky v realitě a každý den v práci," dodal Hrdlička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám