Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Monika Štiková má doma co vysvětlovat. Jak Super.cz již informoval, objevilo se tvrzení, že údajně podvádí svého manžela Michala s dvaadvacetiletým mladíčkem. Sama matka Ornelly Štikové se jen velmi nešikovně vymlouvala, oproti svému rádoby přítelíčkovi se ale zachovala jako všemi mastmi mazaná harcovnice. Přečtěte si, jak jsme mládence, jenž měl zahořet nevídanou láskou k bulvární matce pluku, nachytali na švestkách!

Muž, který je prý nezaměstnaný fanoušek posilování a jenž by možná chtěl být hodně slavný (však se také hlásil do VyVolených), nám bezelstně tvrdil, že s Monikou poměr nemá. A ani se nepodivil, že mu vůbec voláme. Přestože jsme mu neřekli ani příjmení dotyčné, jež možná právě kvůli existenci zajíčka radikálně zhubla, hned zapíral.

„Já se chci zeptat na váš vztah s Monikou,“ začal náš redaktor hovor poté, co se představil.

„Žádný není. O ničem nevím, takže…Vůbec nic takového nemám,“ pobavil nás svou zvláštní odpovědí Martin S., který na Facebooku používá jméno slavného miliardáře Radovana Krejčíře.

A právě muž s touto přezdívkou měl s Monikou Štikovou tokat a domlouvat si v pořadí již několikátý milostný úlet. A to přesto, že pravá Monika Štíková je dlouho let vdaná.

„To jsem měl být já? O tom nic nevím, tak se omlouvám,“ bránil se dál mladík. Zaskočeně působil, když jsme ho upozornili, že jsme zatím příjmení jeho údajné lásky vůbec neřekli. A když jsme ho vyřkli a připomněli mu, že s ní v minulosti prokazatelně čile komunikoval, opět měl zvláštní odpověď.

„Vím o tom, že tato paní má spoustu fake profilů, to mohl bejt kdokoliv, nevím, jestli to přímo byla ta osoba,“ bránil se. Mezi přáteli má přitom opravdovou Moniku Štikovou. A kdyby ji neznal nějak důvěrně, proč by se asi zajímal o to, kolik údajně podvodných profilů s jejím jménem existuje? Tady evidentně něco nesedí.

Celé vyjádření mladíka i jeho údajné milenky Moniky Štikové je postavené na hlavu. Uvidíme, zda to nechá její manžel Michal jen tak…

Reklama

Další články

Načítám