Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Jana Rosáka, modelka Zuzana Jaddai Rosáková, je maminkou sedmiměsíční dcery Lili a postavu má dokonalejší než v dobách největší kariéry v modelingu. Zuzana se loni přiznala, že před otěhotněním skoro nejedla a její stav se blížil k anorexii.

Nyní se cpe jídlem, které nikdy předtím nepozřela, a přesto má dokonalou figuru zpět. Ba co víc. "Mám dokonce ještě méně kilo než před otěhotněním. Vůbec nic pro to ale nedělám. Jím jak nikdy v životě. Sladkosti, o tom se mi ani nezdálo a kojím. Jím i těstoviny, které jsem za aktivního modelingového života nikdy nejedla," prozradila Super.cz Zuzana na otevření obchodu s dětskou módou v centru Prahy.

Zuzana stále dceru kojí, k modelingu se vracet už ale nebude. "Původně jsem plánovala kojit do tří měsíců, pak do půl roku a kojím pořád. Asi by se naštvala, kdybych jí to sebrala," smála se. "Co se týče modelingu, tak je konec. Já myslím, že už to stačilo. To přenechám mladším," dodala Rosáková.

Lili Zuzaně zatím moc podobná není. V podobě se nezapře její tatínek, Tunisan Imed Jeddai. "Malá je celý tatínek. Mně se líbí. Alespoň se při opalování nebude muset tolik mazat," dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám