Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svérázná striptérka Regina Holásková bezesporu patřila k nejvýraznějším postavám první řady VyVolených. Letos se na rozdíl od Vladka Dobrovodského do další řady soutěže nehrnula, protože usiluje o navrácení dcery do své péče a nechce na sebe zbytečně strhávat pozornost ve vile prošpikované kamerami.

V první řadě VyVolených se totiž vůbec nestyděla a hned po svém příchodu do soutěže se svlékala jako na běžícím páse. Zatímco ostatní dívky se stydlivě sprchovaly v plavkách a převlékaly se schované za ručníkem, Regina se před kamerami odhalila v celé své kráse. Jak se nespoutaná Regina obnažovala ve VyVolených si připomeňte v naší fotogalerii.

Regina by vilu VyVolených jistě řádně okořenila. Už v první sérii diváci hltali její šílené scény, když ostatní soutěžící ohrožovala nožem či na ně stříkala sprejem proti hmyzu. Největší skandalistkou nové řady je zatím opilá Nikol Trojanová, která se v noci vymočila na koberec přímo v ložnici VyVolených.

Reklama

Další články

Načítám