Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Táňa Kuchařová (36) má za sebou hereckou premiéru. Kráska si v seriálu Gympl s (r)učením omezeným střihla roli vypočítavé mrchy Kristýny, která je zdatnou manipulátorkou především s muži.

Hraje si na chudinku, která potřebuje zachránit, ale ve skutečnosti má vše plně pod kontrolou. A s charakterem své postavy si prý moc dobře rozumí. „Zpočátku byly znát rozpaky, ale postupně se Táňa se svou rolí opravdu sžila,“ prozradil zdroj ze štábu.

Kuchařová se v Gymplu neváhala ukázat i bez make-upu a ve svůdné mini se poprvé objevila po boku svého milence Ondřeje Brzobohatého (41), s nímž v seriálu hraje.

Táňa si prý na herecké přípravě dala velmi záležet. „Největší problém před kamerou pro mě je nezačít se smát,“ přiznala bývalá Miss World a dodala, že herectví má mnoho společného i s její královskou disciplínou – modelingem. „Moc mě to baví. I v mojí profesi je potřeba čas od času něco zahrát. V obou směrech musíte umět zahrát emoce, takže mi to není cizí,“ uzavřela kráska.

Reklama

Další články

Načítám