Hlavní obsah
Článek

Push-upka – to je nezbytný kousek v každém ženském prádelníku. Menšímu poprsí přidá pár centimetrů, většímu poprsí poskytne oporu a kulatý tvar. Objevte svůdné kouzlo push-up efektu a zajistěte si neodolatelný dekolt!

Sexy dekolt. Zn.: Výhodně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás připravil skvělou akci! Tento týden pořídíte vybrané push-up podprsenky se slevou 20 %! Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, které ve slevě pořídíte. Ať už dáváte přednost hladké klasice nebo nedáte dopustit na krajku, tento týden si na Astratex.cz přijdete na své!

Univerzální kousek pro všechny příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká podprsenka by vám rozhodně neměla chybět! Díky bezešvému střihu se skvěle hodí pod obepnuté oblečení a vy si nemusíte dělat starosti s nevzhlednými vykukujícími švy. Ramínka můžete odepnout a podprsenku obléct i pod oblečení bez ramínek. Dokonalý dekolt tak budete mít za všech okolností!

S bílou krajkou nikdy nešlápnete vedle!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemná krajková push-upka s květinovou výšivkou si vás získá na první pohled. Jemné vyztužené košíčky zajistí oporu vašim vnadám a vyjímatelné vycpávky vykouzlí plný dekolt. Díky vysokému středu podprsenka drží celý den na svém místě. V krajce budete okouzlující!

Nejen pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plnému dekoltu zahalenému v krajce nikdo neodolá. Originálně zpracovaná push-up podprsenka padne jako ulitá a bavlněné podšití vám zaručí celodenní komfort. Krásné prádlo si nemusíte šetřit na speciální příležitosti. Sexy můžete být každý den. Tuto krásku pořídíte hned v několika barvách! Co jí říkáte?

I romantičky chtějí svůdný dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To pravé pro romantické duše? Sněhově bílá podprsenka zdobená něžnou krajkou. Košíčky jsou zdobeny krajkou a řasenou síťkou, která dodává podprsence šmrnc. Díky vyjímatelným vycpávkám a měkkým košíčkům bude váš dekolt neodolatelný. Něžná krajka a plný dekolt – sexy kombinace, kterou si zamilujete!

Další články

Načítám