Hlavní obsah
Článek

Léčba Ivety Bartošové (†48), zdá se, skutečně zdárně pokračuje! Jak se nám totiž podařilo zjistit, jen co se rozkoukala po návratu z psychiatrie, začala brát otěže do svých vlastních rukou. Nejprve si odjela na výlet bez přítele Josefa Rychtáře (65), což byla věc dosud nevídaná a neslýchaná, nyní si navíc patrně vzpomněla na nesmrtelnou hlášku z filmu Forest Gump o tom, že na sajrajt se musí se smetákem. Rázně totiž udělala pápá hned třem lidem, kteří jí vadili, a vymetla je ze svého domu!

„Ivetu začali štvát lidé, které kolem ní Pepa shromáždil. Vyhodila zvukaře Standu, kterého samozřejmě následovala jeho těžkotonážní manželka. Museli se od ní odstěhovat. Už je prý  nechtěla mít neustále za zadkem,“ dozvěděli jsme se od přítele Josefa Rychtáře.

Ve zlém se rozloučila i s dvorním fotografem svého druha, který už málem fotil i noční život páru v ložnici. „Dost se kvůli tomu pohádali. Pepu to mrzelo, protože má pocit, že Ivetě všichni tři pomohli. Ivetě dal jasně najevo, že se s těmi lidmi bude dál kamarádit. Tak mu řekla, že klidně, ale ne v jejím domě. A přidala něco o Říčanech, kde má vilu Pepova exmanželka. Tam je ale zase nevítaným hostem on sám. Těžko tam se svými kumpány bude provádět konspirační schůzky,“ tvrdí věrný kamarád říčanského podnikatele.

Iveta evidentně dostala kuráž postavit se názorům svého partnera, což bylo dosud nemyslitelné. Tak uvidíme, jestli nakonec, a tentokrát definitivně, před stále plánovanou, i když odloženou svatbou nevykopne i jeho samotného.

Reklama

Další články

Načítám