Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ricky Martin přiznal, že šikanoval homosexuály, vysmíval se jim a byl homofobní. Zpěvák se v roce 2010 přiznal k tomu, že žije s mužem. Dlouhá léta před tím ale se svou orientací bojoval, spal se ženami, a dokonce byl agresivní vůči těm, kteří se k homosexualitě dokázali přiznat.

„Byl jsem velmi naštvaný, velmi vzpurný. Tehdy jsem se podíval na gaye a řekl si, že přece nejsem takový, nechci být takový, to nejsem já. Styděl jsem se za to. Když vám všichni říkají, že je to špatné, společnost, vaše víra, totálně vám to zničí sebevědomí. A tak jsem si svůj hněv vylíval na těch kolem sebe. Dívám se teď zpět a uvědomuju si, že jsem šikanoval lidi, o nichž jsem věděl, že jsou homosexuální. Stal jsem se homofobem. Když jsem si uvědomil, že jsem stejný, chtěl jsem se toho zbavit,“ přiznal Ricky v rozhovoru pro australskou edici magazínu GQ.

Portorický hudebník dnes žije s Carlosem Gonzalezem Abellou, s nímž vychovává své dva syny Mattea a Valentina. Z homofobního nešťastníka se proměnil ve spokojeného bojovníka za práva gayů a lesbiček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám