Hlavní obsah
Článek

Specialisté na dovolenou z portálu www.dovolena.cz od Student Agency nám prozradili další ze svých tajemství. Skrytá a oblíbená místa turistů v loňském roce v jedné z nejoblíbenějších destinací – Řecku. Za fantastickou cenu si můžete užít poklidnou dovolenou na nejkrásnějších plážích a s komfortním servisem.

Tipy na tajná místa v Řecku:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poloha: Hotel rodinného typu se nachází v klidné části oblíbeného střediska Faliraki. V docházkové vzdálenosti je centrum letoviska, kde najdete široké možnosti vyžití. Krásná písčitá pláž je vzdálena přibližně 800 m od hotelu. Vzdálenost od letiště 20 km a 15 km od hlavního města. Vybavení Hotelu: Hotel disponuje recepcí s trezorem, výtahem, wi-fi v lobby a u baru, internetovým koutkem, restaurací, barem, TV/SAT, snack barem u bazénu, bazénem, kulečníkem, karaoke, směnárnou a minimarketem. Vybavení pokoje: Standardní pokoje studiového typu jsou vybaveny kuchyňkou, ledničkou, sprchou, bezpečnostní schránkou, klimatizací a balkonem.

REZERVUJ – TEA od 9 990,- Kč na Dovolena.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vilka s osmi apartmány je postavena ve svahu nad příjezdovou komunikací a nad oblázkovou pláží Kassiopi. Na pláž se dostanete, sejdete-li po schodech (cca 54 schodů) a pak pokračujete asi 80 m po silnici. V okolí jsou obchody a taverny. Do malebného přístavu Kassiopi a k dalším kamenitým plážím (kamenné plotny) se dostanete po cestě, která vede podél pobřeží. Naskytnou se vám nádherné výhledy na moře a přístav. Do centra Kassiopi se dostanete velmi rychle po silnici. Pěší chůzí dosáhnete i na další atraktivní, převážně oblázkové pláže, kterých je v okolí několik.

REZERVUJ – Hotel Koala – od 10 790,- Kč na Dovolena.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplex se nachází v klidnější části střediska Kolymbia (cca 25 km od letiště), přibližně 700 m od rušného centra s mnoha obchody, restauracemi, bary a tradičními tavernami. Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 25 km (pravidelné autobusové spojení).

Další články

Načítám