Hlavní obsah
Článek

Sláva! Iveta Bartošová (†48) se konečně rozhoupala a začala něco dělat se svojí rozhozenou psychikou a závislostí na alkoholu a prášcích. Zatímco každý jiný by už dávno nastoupil na odvykačku, zpěvačka tenhle razantní přístup odmítla a souhlasila jen s ambulantní léčbou. Nikdo se jí však nechtěl ujmout a její váhání donutilo jejího léčitele Jana Saavedru k výhrůžce, že od ní odejde. „Iveta konečně začala navštěvovat psychiatra,“ prozradil nám nyní radostnou zprávu šaman.

O Saavedrovi se nyní píše jako o muži, do kterého se měla Iveta zamilovat. Potkali se v pátek nedaleko Plzně v šamanově ordinaci a Rychtářův dvorní fotograf je nafotil, jak se vroucně objímají. O žádný jiný než léčebný vztah prý ale nejde.

„Mám o dvacet let mladší manželku a mimochodem moc hezkou. A myslím, že Iveta by do mě nešťouchla ani dvoumetrovým klackem. Nejsme vzájemně přitahujícími se typy,“ směje se léčitel, který doplňuje, že ho v pořadí už druhá fáma o milence ve skutečnosti těší a jejich šiřitelům děkuje.

A co šaman s Bartošovou na šestihodinové schůzce řešil? „Ivetě v její mysli víceméně zastupuji jejího zesnulého otce. Bavíme se o posilování sebevědomí, posouzení věcí, jako jsou například novináři, zda s nimi mluvit, zda se nechat fotit a podobně. Také jsme probírali dodržování léčebného režimu. A okrajově jsme se dotkli i svatby,“ naznačuje Saavedra.

„Ivetě jsem řekl, že v prvé řadě by se měla dát zdravotně do pořádku a posléze přijdou na řadu tyto věci, které nyní nejsou primární. Měla by se hluboce zamyslet nad tím, zda se vůbec chce vdávat. Její odpověď je kladná. Je svéprávná, nechávám to na ní. Nemohu ji přemlouvat,“ dodal Jan Saavedra, který jako by vůbec nebyl nadšený z Ivetina rozhodnutí pojmout parohatého snoubence Josefa Rychtáře za manžela.

Reklama

Další články

Načítám