Hlavní obsah
Článek

Dcera Michaela Jacksona Paris (13) se vždy jevila jako roztomilá a hodná dívenka. Poslední dobou ale ukazuje svou pravou tvář. Nemá ráda fotografy. A dává jim to značně najevo.

Mladá rebelka, která roste do krásy, se projevuje jako obyčejný teenager. S kamarádkou chodí po nákupech, zvěčňuje se před zrcadlem a v partě zaujímá vůdčí postoj. A to je dobře. Paris, jenž byla se svými bratry Princem (14) a Princem Jr. (9) neustále střežena před světem, má konečně běžné dětské povinnosti. I přesto bude navždy sledována neodbytnými fotografy, ke kterým nemá kladný vztah.

Dcera popového krále svou náklonost k paparazzi vyjadřuje vždy stejným gestem- vyplazeným jazykem. Tentokrát se objevila jen v přítomnosti svého staršího bratra Prince. Ten je známý tím, že neustále poslouchá hudbu. Téměř nikdy z uší nevyndává sluchátka a je rád ve svém vlastním světě.

Prince velmi překvapil svým vystupováním na loňském předávání Grammy Awards. Přes svůj mladý věk promluvil jako dospělý muž. Jeho projev byl suverénní a jeho hlas zněl velmi sebevědomě. Malý Prince poděkoval všem fanouškům za podporu a samozřejmě i svému otci, který podle Princových slov měl svými písněmi předávat lidem jednoduché poselství. Tím je láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám