Hlavní obsah
Článek

O tom, že matka Ornelly Štikové (31) Monika není žádný svatoušek a sem tam poruší manželský slib, kolují hotové legendy. Musí být ale hodně nepravdivé, protože nikdy nikdo nepřednesl jediný důkaz. Teď se však redakci Super.cz ozvala čtenářka, která nám naservírovala soukromou korespondenci údajné mamá Štikové s dvaadvacetiletým Martinem. A ten má být jejím milencem, přestože je vdaná!

„To lásečko miluju a tebe miluju a sex s tebou miluju,“ napsala údajná Monika domnělému milenci. Korespondence je to velmi žhavá. Dokonce tak, že její větší část musíme cenzurovat. Milenci si opěvují navzájem své tělesné pachy i tekutiny a plánují další intimní styk hned po zhlédnutí filmu v kině, kde se budou držet za ruce. „Mně se pak jeví jako ideální to auto, u vás je to pěkný, ale auto mi dneska přijde jako ideál,“ vrká chlapec v narážce, že pokud by šlo vážně o Moniku, brala by ho k radovánkám do rodinného sídla či snad rovnou do manželského lože.

„Chtíč, vášeň, ty, já, postel, mazlení, snídaně, pohledy z očí do očí… Ať si říká kdo chce, co chce, já slyším svoje srdce a pocity a ty řvou: milují jí!“ rozplývá se mladík vydávající se na sociální síti za miliardáře Radovana Krejčíře. Údajná Štiková se drží zpátky, lásku na celý život neslibuje, ale příjemné prožitky ano. „Ach lásko, strašně se chci milovat!“ oddává se představám.

Že by nemuselo nutně jít o podvrh, ale skutečnou korespondenci reálné mamá Štikové, by mohl naznačovat fakt, že dotyčná dáma o sobě píše jako o ženě po čtyřech dětech. Málokdo ví, že Monika má kromě dvou dcer za sebou i jeden potrat a jedno dítě jí zemřelo po porodu. Mladíka láká také do Divoké Šárky, místa nedaleko bydliště matky Moniky, která okolí dobře zná a ráda ho navštěvuje. A do kina žena mladíka láká přesně na místo, kam skutečná Monika Štiková se svou rodinou jezdí od nepaměti. I na stejné patro v garážích. Že by náhoda?

Monika Štiková jakoukoliv nevěru razantně odmítá. Vůbec ale nepopírá, že ke komunikaci z jejího účtu došlo. Super.cz již brzy přinese její bizarní vyjádření.

Reklama

Další články

Načítám