Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná Iva Kubelková (46) si na jubilejní párty seriálu Cesty domů oblékla nádherné šaty návrháře Emilia Pucci za 90 tisíc korun. Díky sexy rozparku v nich předvedla své neuvěřitelně dlouhé dokonalé nožky.

Šaty měly úplně průhledné boky, a tak Iva byla jednoznačně nejvíce sexy dámou večera. "Já myslím, že jsou i odvážnější šaty. Ale samozřejmě jsem ráda, že se líbí," řekla Super.cz Kubelková a dodala: "Prádlo mám. Žijeme v době, kdy existuje bezešvé prádlo, které není vůbec vidět," dodala se smíchem moderátorka.

V tu chvíli ale byly šaty ještě kompletní. Luxusní model si Iva půjčila z jednoho módního domu. "Jsem šťastná a pyšná, že patřím mezi tváře, kterým prestižní butik oblečení půjčuje. Není moc takových," dodala Iva, která ale bohužel tentokrát nevrátila šaty v původním stavu. V nestřežený okamžik těsné šaty ruply. Švadleny tak budou mít plné ruce práce, aby šaty daly do původního stavu a mohly jít zase do prodeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám