Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s Monikou Leovou (32) mluvili naposledy na castingu přehlídky Top Secret, svěřila se nám, že se nemůže dočkat soustředění se svými spolužáky z vysoké školy. Česká Miss Earth nám slíbila, že se podělí se svými zážitky ze školení. Jak studentka statistiky slíbila, tak udělala a poskytla snímky, jak získávala zápočty v krásném školním areálu VŠE v Dobronicích u Bechyně.

„Letos jsem tam byla už podruhé a opět jsem si to maximálně užila. Je to asi nejlepší týden z celých prázdnin, který je plný adrenalinu, skvělé atmosféry, super lidí a hlavně člověk vypne, oprostí se od světa a jen si užívá,“ hodnotí Monika letní sportovní kurz Vysoké školy ekonomické v Praze.

Celý týden byl program pečlivě naplánován od rána do večera a Monika spolu s dalšími studenty soutěžila například ve volejbalu, softballu, florbalu, fotbalu, badmintonu a závodila i na kánoích. Vše se hodnotilo a na konci týdne byl vyhlášen nejúspěšnější tým. Nešlo však jen o výsledky, všechny aktivity byly podle Moniky super.

Na co ale nikdy nezapomene? „Asi nejsilnější zážitek byl opět noční orientační běh, kdy jsme jen s čelovkou na hlavě pobíhali po lese a hledali kontroly někdy v opravdu nepřístupných terénech. Člověk je na konci závodu rád, že má oba kotníky v pořádku,“ říká Monika, které za pár modřin ten týden rozhodně stál.

Související témata:
VŠE

Reklama

Další články

Načítám