Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle předpovědí lékařů čeká Zuza Belohorcová (48) s největší pravděpodobností chlapečka. Moderátorka nenechává nic náhodě a už má pro svého druhorozeného potomka jméno.

Vzhledem k tomu, že se Zuzčina dcera jmenuje Salma a kmotřenka Lara, nikdo by asi neočekával, že chlapeček dostane tradiční jméno Josef nebo František. „Jelikož čekáme s největší pravděpodobností kluka, rozhodli jsme se ho pojmenovat Nevio," prozradila Super.cz Zuza. A proč volili českoslovenští rodiče právě jméno italsko-argentinského původu? „Inspirovali jsme se u jedné naší kamarádky, která má vnuka Nevia," vysvětluje maminka v očekávání.

Díky tomu, že Belohorcová vybírala jméno své dceři, tak výběr jména pro chlapečka byl na tatínkovi Vlastovi Hájkovi, který prý zvažoval ještě varianty Tonny či Anthony.

Po několikatýdenní dovolené v Evropě odcestovala těhotná Belohorcová zpět do svého druhého domova na Floridě. Nyní je již jisté, že už nebude cestovat, a tak své druhé dítě porodí právě na území Spojených států. Konkrétně si vybrala porodnici Mount Sinai v Miami. „Díky tomu, že žijeme skoro celoročně na Miami, rozhodli jsme se, že porodím tady ve městě. Lékaře jsem si vybrala na doporučení dvou českých maminek, které tu žijí," říká Zuza a jedním dechem dodává: „Věřím, že nám syn nebude v budoucnosti vyčítat, že jsme se takto rozhodli, že bude mít americký pas."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám